Op slechts 10 minuten rijden van het gastenverblijf ligt Woerden. Uw bezoek aan deze middeleeuwse vestingstad zal verrassend uitpakken. Leuke straatjes met authentieke winkeltjes, een levendig stadsplein met zonnige terrassen waar altijd wel iets te beleven is, en monumentale gebouwen als het oude Stedehuys en het Kasteel van Woerden zijn de ingrediënten voor een afwisselend dagje uit. 

Voor alle actuele informatie over evenementen, culturele activiteiten, tentoonstellingen en uitstapjes in en om de gemeente Woerden verwijzen we u graag naar www.beleefWoerden.com

Stadhuis en Petrus kerk in Woerden

Kasteel

Kasteel Woerden is een van de meest imposante monument van Woerden en in de geschiedenis van Kasteel Woerden is het al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen voor haar gasten. Het kasteel is van onschatbare historische betekenis. Het kasteel werd in het begin van de 15e eeuw in betrekkelijk korte tijd gebouwd.

Kasteel Woerden biedt u alles wat u van een kasteel verwacht. Een vorstelijke omgeving met mooie ruime zalen, een imposant restaurant, een prachtige binnenplaats en een riant terras. Het is dan ook de ideale locatie voor uw lunch, diner, high tea, vergadering, bruiloft, verjaardagsfeest en al  uw overige evenementen.

De keuken van Kasteel Woerden gebruikt producten en ingrediënten die zoveel mogelijk bijdragen aan een beter leefmilieu en een betere wereld.  Kasteel Woerden als locatie is dan ook een duurzame en aangename  keuze voor een onvergetelijke aangelegenheid.

Kijk voor meer informatie op kasteelwoerden.nl

kasteel woerden