Montfoort

Gastenverblijf Aan de Hollandse IJssel ligt in de prachtige stad Montfoort. Dit stadje is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en is vanuit het gastenverblijf prima te bereiken per fiets, auto of via het openbaar vervoer. Op de website van de gemeente Montfoort vindt u een overzicht van de mooiste wandelroutes in de omgeving.

In Montfoort vindt u diverse horecagelegenheden. Wij kunnen het u van harte aanbevelen om te gaan eten bij De Schans, De Burgemeester, De Heeren van Montfoort, Het Oude Stadhuis of Kasteel Montfoort. Ook Grand Café The Old Bakery is zeer de moeite waard. Voor een leuke wijnproeverij kunt u terecht bij Proef & Plezier.

Montfoort Trouwstad

Montfoort is één van de meest geliefde trouwlocaties van Nederland. Dankzij haar prachtige ligging, haar historische centrum en haar mooie trouwlocaties, kiezen veel bruidsparen ervoor om hun bruiloft in Montfoort te vieren. Heeft u een bruiloft in Montfoort en bent u op zoek naar een plaats waar u na de bruiloft kunt overnachten? Dan bent u bij ons van harte welkom! U kunt hierbij gebruik maken van onze unieke breng & breng service. 

hollandse ijssel


Woerden

Op slechts tien minuten rijden van ons gastenverblijf vindt u de middeleeuwse vestingstad Woerden. In deze leuke stad kunt u zich prima vermaken, dankzij de knusse straatjes, gezellige boetiekjes, een mooi stadsplein met gezellige terrasjes en mooie monumentale gebouwen, zoals Kasteel Woerden en Het Stedehuys. Ook raden we u het Kaaspakhuis in Woerden van harte aan, waar u kunt zien en ervaren hoe kaas geproduceerd wordt.

Stadhuis en Petrus kerk in Woerden


Willeskop

Willeskop is een klein buurtschap midden in het Groene Hart van Nederland. In 2002 zijn hier de graslanden tussen de Noordzijdsekade en de Bloklandsedijk omgevormd tot Natuurgebied Willeskop: een prachtig gebied waar wandelaars kunnen genieten van de rust, de natuur en de vele vogels die van deze plek hun thuis hebben gemaakt. Wij brengen u graag naar dit natuurgebied, zodat u in deze omgeving kunt wandelen. Voor een overzicht van wandelroutes in deze omgeving, kunt u terecht op de website van Het Groene Hart.

willeskop_natuurgebied


Oudewater

Het gezellige Oudewater kenmerkt zich door haar prachtige, monumentale binnenstad. Loop door dit mooie stadje, geniet van de sfeer en bezoek de vele musea, kerken en monumenten die de stad rijk is. Breng bijvoorbeeld ook een bezoek aan Museum de Heksenwaag en het Touwmuseum. Op de website van de gemeente Oudewater leest u meer over alles wat deze stad u te bieden heeft en evenementen die binnenkort plaatsvinden.

oudewater


Linschoten

Vlakbij de Bed & Breakfast vindt u het dorpje Linschoten dat onderdeel is van de gemeente Montfoort. Linschoten is een prima uitvalsbasis voor mooie fietsroutes en wandelingen in de omgeving. Bovendien kunt u een bezoek brengen aan Landgoed Linschoten, waar u diverse boerenbedrijven, mooie weilanden en waterlopen vindt. Ook vindt u hier de zeer goede restaurants De Burgemeester en Bij Mette.