Montfoort is een prachtige gemeente in het Groene Hart van de Randstad. Het historische centrum is te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of met de auto en is zeker de moeite van het bezichtigen waard. Een overzicht met de mooiste wandelroutes kunt u vinden op de site van de gemeente Montfoort

De Gouden Leeuw, Het Oude Stadhuis en Het Kasteel  zijn met hun voortreffelijke keukens zeer de moeite waard om in uw programma op te nemen.

hollandse ijssel

Kasteel Montfoort

In het midden van Montfoort staat het historisch kasteel Montfoort. Een klassiek kasteel met moderne inrichting en verschillende sfeervolle zalen: de authentieke Maarschalkzaal, de prachtige Poorterzaal, de trendy Gelagkamer, het knusse Kruittorentje en de intieme Wapenkamer.


De zalen van het kasteel zijn perfect voor een huwelijksvoltrekking, receptie, borrel, bruidsdiner en feest. Het terras op het binnenplein van het Kasteel is uniek door de twee eeuwenoude kastanjebomen en prachtig voor een fotoreportage.

Op 75 meter loopafstand van het kasteel is de schitterende bijbehorende trouwkapel: de Commanderije van Sint Jan. Een droomkapel die perfect is voor de huwelijksvoltrekking en die ook gebruikt kan worden voor de receptie, borrel, bruidsdiner of het feest.

kasteel montfoort