Voor weekend of midweek invulling van uw meeting (tot acht personen) is het gastenverblijf uitstekend geschikt.
De ontbijtruimte kan eenvoudig omgebouwd worden tot lesruimte met beamer en een groot presentatiescherm.
Om even stoom af te blazen na de heisessie/brainstormsessie zijn de terrassen, het gazon met uitzicht over de Hollandse IJssel,de uiterwaarden en de polders zeer geschikt.

Ontbijt, lunch en diner kunnen wij op verzoek verzorgen.
Op loopafstand kunt u luxe lunchen en/of dineren bij "De Schans".(een restaurant met de allure en de smaak van een sterrenrestaurant)
Binnen vijf kilometer kunt u lunchen en/of dineren in het sterrenrestaurant "De Burgemeester", in Linschoten. (vervoer kunnen wij voor u organiseren)
In Montfoort zijn de"Gouden Leeuw", "Het Oude Stadhuis" en "Het Kasteel" met hun voortreffelijke keuken zeer de moeite waard om in uw programma op te nemen.
Wij kunnen de teambuilding bevorderen door een stevige wandeling in het natuurgebied van Willeskop in het programma op te nemen.(wandelingen mogelijk van één tot drie uur)

U kunt bij ons aanmeren per boot, het gazon van ons gastenverblijf sluit aan op de kade van de Hollandse IJssel.

Erg leuke fietstochten kunt u maken door de Reeuwijkse plassen en de Vlist in de Lopikerwaard.

Een erg leuke invulling van een vrij moment is een vaartocht door de Hollandse IJssel, de Lange Linschoten en de Montfoortse Vaart.(tochten mogelijk van vier tot acht uur) Wij kunnen ook fietsen aanbieden voor een mooie tocht door de Vlist, of door Blokland (eendenkooi) naar IJsselstein, of naar de markt in Woerden en/of het prachtige Oudewater.